Beauty, Blog

Top 5 produse coreene care nu trebuie să lipsească din ritualul de beauty în această toamnă!

Top 5 produse coreene care nu trebuie să lipsească din ritualul de beauty în această toamnă!

 

Trecerea de la căldura verii la aerul răcoros de toamnă este o provocare nu numai pentru starea noastră de bine, ci şi pentru pielea recent bronzată şi vizibil mai sensibilă. Pielea tinde sa fie mai uscată, îşi pierde strălucirea şi fermitatea, şi încep să se observe efectele lăsate de soarele verii.
Soluţia vine de data aceasta de la coreeni. Termenul de K-beauty face referire la tratamentele asiatice inovatoare care continuă să influenţeze trendurile de înfrumuseţare la nivel internaţionalCoreeni folosesc ingrediente surprinzătoare, care îţi trezesc simţurile şi oferă o experienţă de îngrijire cu totul aparte.
Piele ternă? Nicio grijă! K-beauty îţi vine în ajutor, cu top 5 produse esenţiale pentru toamnă!

1. Mască modelatoare pentru fermitate – Dr. Jart+ (click aici)

Măştile de faţă coreene au devenit un trend în întreaga lume. Chrissy Tigen, Kim Kardashian, Pink şi Diane Kruger sunt doar câteva dintre celebrităţile care îşi îngrijesc tenul cu astfel de măşti. Procedura de aplicare e rapidă, iar rezultatele sunt fantastice. Serumul de fermitate de la Dr. Jart+ se masează uşor pe ten, apoi se aplică masca modelatoare, ce previne evaporarea ingredientelor active şi asigură absorbţia lor instantă. După minimum 15-20 de minute, efectul calmant şi răcoritor lasă pielea mai proaspată şi mai fermă, datorită unui complex inovator de fructe de pădure, acid salicilic şi alge roşii.

2. Toner cu Extract de Centella fara alcool – COSRX  (click aici)

Pe măsură ce temperaturile scad încet, vântul aspru și lipsa de umiditate din aer contribuie la îndepărtarea uleiurilor naturale ale pielii. Tenul uscat, fara strălucirea naturală, are nevoie de un toner facial pentru reîmprospătare pe parcursul zilei sau seara, dupa demachiere. Un adevărat boost de hidratare, cu vitamine şi 82% apă minerală din insula Jeju din Coreea de Sud. Extractul de Centella, o planta asiatică medicinală folosită în China şi în India de mii de ani, calmează pielea iritată, curăţă şi rehidratează.  

3. Loţiune pentru albirea tenului cu 95% Galactomyces – COSRX (click aici)

Esenţele stau la baza ritualului corean de îngrijire a pielii. Ele acţionează ca o infuzie hidratantă în anotimpul răcoros. Loţiunea pentru albirea tenului de la COSRX lucrează ca o esenţă ce tonifică, curăţă şi reîmprospătează pielea uscată, care prezintă pete solare şi cojite, hrănind-o în profunzime. Ingredientul principal, Galactomyces, este o drojdie fermentată, ce conţine antioxidanţi cu acţiune anti-aging. 

4. Cremă cu 92% Extract de Melci – COSRX  (click aici)

Ştiaţi că melcii au proprietatea de a-şi regera în câteva zile cochilia crăpată sau spartă, datorită Alantoinei, o enzimă pe care organismul uman nu o produce? Crema cu 92% extract de melci de la COSRX îmbunătăţeşte structura pielii, datorită conţinutului de secreţii colectate de la melcii vii din Coreea, contribuie la regenerarea celulară, tratează iritaţiile şi estompează ridurile, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten. 

5. Mască de noapte nutritivă cu extract de orez – COSRX (click aici)

La sfârșitul zilei, soluţia pentru un ten impecabil în lunile reci de toamnă o reprezintă hidratarea intensă. O mască modelatoare şi o loţiune concentrată pot contribui semnificativ la rutina zilnică de îngrijire a pielii, însă nopțile sunt pentru un răsfăţ special. Masca de noapte nutritiva îmbogăţită cu 65% extract de orez de la COSRX hidratează, catifelează pielea și previne apariția prematură a ridurilor. În plus, poate fi aplicată în 3 feluri: ca mască nutritivă ce se îndepărtează cu apă după 15 minute, sau ca o cremă de zi sau de noapte.

Lăsaţi-vă seduse de ritualul corean de K-beauty, împărtăşiţi experienţa printr-un review şi participaţi la concursul desfăşurat pana în data de 31 decembrie 2017. Mai multe detalii găsiţi în Regulamentul oficial al campaniei de pe Blog!