Beauty, Blog

Theramid și cele 7 minuni pentru îngrijirea pielii

theramid-si-cele-7-minuni-pentru-ingrijirea-pielii

Niche Beauty Lab, laboratorul de cosmetice din Barcelona, dedicat creării unor formule științifice, confortabile și accesibile pentru îngrijirea pielii, a lansat brandul Theramid. Theramid nu este un brand ca oricare altul. El propune șapte serumuri concentrate cu efect transformator pentru ten, care au concentrații ridicate de substanțe active și sunt testate clinic pentru rezultate uimitoare.

Pentru a obține aceste formule, echipa de cercetare și dezvoltare Niche Beauty Lab a depus toate eforturile și a călătorit în lume timp de doi ani în căutarea celor mai puternice ingrediente active, utilizate în concentrații nemaiîntâlnite pe piață, pentru a vă intensifica rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Din portofoliul Theramid fac parte șapte serumuri potente, fiecare dedicat unei anumite nevoi a pielii. Acestea sunt:

serum-anti-aging-22-multi-peptide-treatment-30ml-theramid1. Serum antiaging Derma Peptides Treatment

22% din formulă reprezintă o combinație de 10 peptide biomimetice, care stimulează producția de colagen și elastină și reduce ridurile și liniile fine. La nivelul celular al pielii, peptidele sunt molecule care transmit informații despre starea pielii și sunt responsabile pentru activarea mecanismelor naturale de reparare și apărare. Cu timpul, nivelul lor scade, astfel că pielea nu mai răspunde la fel de eficient la agresiunile agenților externi. Peptidele din acest serum sunt biomimetice, aproape identice cu cele găsite în piele. Astfel, odată utilizate, încep să îndeplinească aceeași funcție precum cele care s-au pierdut în timp.

2. Serum antiaging Clinical Vitamin A

Un produs ultra-performant cu retinol, retinal și retinoid granactiv. Este conceput în special pentru cei cu experiență anterioară cu retinoizi și care doresc să își îmbunătățească rezultatele obținute până acum. Accelerează regenerarea celulară și producția de colagen și estompează astfel liniile fine și ridurile, sporind totodată strălucirea și netezimea pielii. Combinând 5% Retinoid Granactiv, 0,3% Retinol și 0,1% Retinal, acest tratament inovator, recomandat pentru rutina de seară, acționează în timpul somnului, oferind rezultate vizibile încă de la prima aplicare. Vitamina A în forma pură este foarte instabilă, deoarece oxidează cu ușurință, ceea ce poate duce la pierderea eficacității sale în timp și poate provoca efecte nedorite asupra pielii. Dar în serumul Clinical Vitamin A sunt forme de ultimă generație de vitamina A, încapsulate prin tehnologii avansate, care permit eliberarea lor optimă în stratul corect al pielii și diminuarea riscului de iritații.

3. Serum antirid HAPCA Filler

Este formulat cu 1% Primahyal Ultrafiller™, o nouă generație de acid hialuronic, cu caracteristici comparabile cu cele de umplere dermică. Pătrunde în piele și ajută la reținerea nivelului de hidratare și reducerea ridurilor. Formula este completată de un amestec de acid hialuronic 2% cu diferite greutăți moleculare, care ajunge în straturile mai profunde ale pielii, și PCA de sodiu, un umectant natural regăsit la nivelul pielii, care atrage și reține apa în celule.

serum-antioxidant-cu-vitamina-c-c-tetra-e-f-30ml-theramid4. Serum antioxidant C-Tetra EF

Acest serum supraîncărcat cu vitamina C are un efect antioxidant puternic și oferă o protecție optimă împotriva radicalilor liberi, sporește strălucirea pielii și estompează imperfecțiunile cauzate de fotoîmbătrânire. În formulă există trei tipuri diferite de vitamina C: 10% Vitamina C Tetra, care acționează în profunzime asupra melanocitelor (pentru tratarea petelor) și sintezei de colagen, Ascorbosilan și Ascorbil Glucozid, doi derivați de vitamina C care acționează la suprafața pielii. Formula conține și Vitamina E și Acid Ferulic, combinație care sporește efectul antioxidant.

5. Serum reparator Ceramide Treatment

Un tratament îmbogățit cu ceramide pentru refacerea pielii prin hidratare de lungă durată și întărirea barierei protectoare a pielii. Ceramidele, lipide (grăsimi) prezente în mod natural în piele, sunt esențiale, dar, în timp, numărul lor începe să scadă, făcându-o să devină uscată, reactivă sau iritată. Tratamentul cu 3% ceramide pure și 1% ectoină ajută la restabilirea nivelului optim de hidratare a pielii și la întărirea funcției de barieră a pielii pentru a preveni pierderea transepidermică de apă.

6. Serum pentru piele reactivă AZID

Un tratament intensiv cu acid azelaic care tratează și reduce eficient petele, calmează roșeața și uniformizează nuanța și textura pielii. Formula conține 15% Acid Azelaic, un ingredient activ multifuncțional puternic cu proprietăți antioxidante, antibacteriene, antiinflamatoare și de reglare a sebumului, care tratează și hiperpigmentarea. Alte două ingrediente active din formulă sunt 1% Carnozină, un ingredient cu proprietăți antioxidante, și 1% fulgi de ovăz coloidal, care, datorită proprietăților calmante și hidratante, ameliorează roșeața.

7. Serum antiaging pentru ochi Advanced Eye Treatment

Combate toate semnele vizibile ale îmbătrânirii din pielii din jurul ochiului, hidratând în profunzime zona delicată. Combină peptidele, vitamina C și retinolul într-un singur tratament ce reduce aspectul ridurilor. Formula conține și un complex de 5 ceramide care ajută la calmarea, netezirea și hrănirea pielii din zona ochilor.

Niche Beauty Lab este o companie creată în 2016 cu misiunea de a schimba regulile în industria cosmetică, prin crearea unor produse accesibile, dar inovatoare, formulate cu ingrediente active dezvoltate în propriul laborator. Pentru Niche Beauty Lab, cercetarea este pe primul loc în dezvoltarea produselor. Formulele sunt studiate îndeaproape și pentru perioade lungi de timp, pentru a garanta siguranța și eficacitatea produselor. Prin aceste măsuri, Niche Beauty Lab dorește să democratizeze sectorul cosmeticelor, astfel încât oricine să aibă acces la cosmetice eficiente, la prețuri accesibile și cu maximă transparență în ceea ce privește ingredientele și formularea. Sub umbrela Niche Beauty Lab mai sunt brandurile Acnemy, Transparent Lab, Hyalulip și Hairvest.

theramid

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *