Blog, Pentru starea ta de bine

Scrisori pentru Moș Crăciun

“Dragă Moș Crăciun,”…

Așa începe, în fiecare an, un mesaj de speranță. Indiferent dacă ești mare sau mic și dacă crezi sau nu în existența lui Moș Crăciun, atunci când pui pe foaie dorințele tale, pui și speranța că acestea se vor împlini.

Noi am invitat, aleator, 3 dintre clienții Bile Negre să spună ce și-ar dori pentru pielea lor de la Moș Crăciun și am primit 3 scrisori sincere, în care ne-am regăsit. Pentru că fiecare dintre noi s-a confruntat cel puțin cu una dintre problemele despre care au scris acești oameni. Vi le împărtășim și vouă și vă vom invita și pe voi să ne spuneți, într-o postare viitoare, ce i-ați cere Moșului.

Scrisoare pt pielea sensibilă – Elena

Dragă Moș Crăciun,

De când mă știu, am avut o piele sensibilă. Orice puneam pe față, corpul meu respingea. Și nu vorbesc neapărat despre produsele cosmetice de bună sau proastă calitate pe care le-am folosit de-a lungul timpului, ci despre ceva atât de comun cum este apa. Deci, poți să-ți imaginezi câte lupte și câte căutări au fost ca să-mi fac pielea bine. Partea bună e că, în ultimii ani, au apărut pe piață produse cu ingrediente curate care mi-au dat speranța că voi scăpa de roșeață, de mâncărime, de aspectul uscat al pielii, că nu îmi va fi rușine să ies nemachiată din casă.

Deci, dragă Moș Crăciun, asta mi-aș dori să-mi aduci, o rutină care să-mi facă pielea bine.

 

Scrisoare pt pielea uscată – Alina

Dragă Moș Crăciun,

Am avut un an foarte greu: foarte mult stres la muncă, am ieșit dintr-o relație de mulți ani, în care nu mai eram fericită, dar a fost dureros oricum, și am ajuns la epuizare. M-am neglijat, nu am avut grijă de cât de multă apă beau, ce mănânc, câtă mișcare fac, iar, acum, la final de an, mă privesc în oglindă și nu mă recunosc. Parcă tot stresul de peste an s-a imprimat pe pielea mea. Este uscată, fără vlagă, ridurile parcă s-a accentuat, nu mai am strălucirea de altădată.

Îți scriu, pentru că mi-aș dori să mă simt mai bine. Știu că tu nu poți să-mi aduci asta, dar, cu siguranță, pentru început, niște produse care să-mi hidrateze pielea și să-i redea glow-ul m-ar face să mă simt mai bine.

Aștept să văd ce mi-ai putea oferi.

Cu drag, Alina

 

Scrisoare pt ten acneic – Cristi

Dragă Moș Crăciun,

Sunt elev în clasa a XII-a, mă pregătesc de BAC, am prieteni, sunt pasionat de info și skate și, de vreo 3 ani, mă chinui să scap de acnee. Nu aș spune că mă complexez din cauza asta sau că aș fi bullied, așa cum li se întâmplă altor adolescenți, dar nici bine nu mă simt. Oricât de cool m-aș simți, nu-mi place să-mi văd coșurile. Plus că unele sunt și foarte dureroase și lasă semne.

So, ai putea să-mi aduci ceva cu ce să-mi pot trata acneea. Ar fi kinda cool să nu mai am asta pe cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *