Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Citește pentru mai multe informatii.

Puncte cadou

Bilenegre.ro ® Schema de acordare a punctelor de recompensa


Schema de acordare a punctelor este una dintre cele mai generoase din mediul online. Tu poti acumula puncte de cate ori faci cumparaturi si sa le folosesti la achizitiile viitoare. Primesti cate un punct pentru fiecare 1 RON cheltuit. La cumparatura viitoare tu poti sa platesti factura partial sau integral cu punctele acumulate. Punctele acumulate poti sa le pastrezi atata timp cat doresti, de exemplu sa le consumi pe cadouri pentru cei dragi sau chiar pentru tine in perioada Craciunului.

Este nevoie sa te inregistrezi ca sa primesti puncte cadou?
Da este nevoie sa te inregisrezi pentru ca numai clientii inregistrati pot comanda pe site.

Cand primesc punctele?
Punctele se acorda de catre agentul care se ocupa de comanda dumneavoastra cand aceasta primeste statusul de comanda complet finalizata. Puteti consulta oricand doriti numarul de puncte disponibile prin logarea in cont.


Unde vad cate puncte are un produs sau sunt nevoie ca sa-l cumpar?!
Fiecare produs din site are 2 obtiuni afisate;
- cate puncte bonus primesti cand achizitionezi produdul
- Pretul in puncte bonus


Produsele care sunt la reducere sau au oferte speciale nu primesc puncte bonus. Acest lucru se aplica si in cazul produselor din categoria "Produse discount special".


Cum aplic punctele recomensa?!
Inainte de a finaliza o comanda acceseaza meniul "Vezi cosul de cumparaturi" si poti folosi din puncele bonus pe care le ai! Se pot aplica toate puntele sau mai putine. Nu este nevoie sa ai in cont numarul de puncte afisat la pret in puncte ca sa scazi valoarea produsului dorit! Poti plati partial cu puncte bonus si restul chash, card sau prin banca!!!

Pot transforma punctele in bani?
Punctele bonus nu pot fi transformate in bani!

Cati bani pot salva?

  • Schema de puncte:

100 puncte - 8 RON
250 puncte - 20 RON
500 puncte - 40 RON
1000 puncte - 80 RON
5000 puncte - 400 RON


Pentru produsele DECIEM: The Ordinary, NIOD - Schema este urmatoarea:

1 punct = 0.03 RON

100 puncte = 3 RON

250 puncte = 8 RON

500 puncte = 15 RON

1000 puncte = 30 RON

5000 puncte = 150 RON


Bonus PUNCTE Bilenegre.ro:
Pentru ca ne dorim sa fim in permanenta alaturi de dumneavoastra si dorim sa avem o cumunicare cat mai buna, la 1000 RON cheltuiti in magazinul nostru (comenzi cumulate in cont) pe langa cele 1000 de puncte acumulate primesti suplimentar inca 500 PUNCTE cadou de la noi!


La prima comanda plasata din cont, primesti cadou 300 de puncte recompensa bonus!Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat.
Mulțumim de interesul dumneavoastră.