Blog, Fără filtre cu Băcanu

Noi femeile

noi-femeile

Noi femeile

Bă, noi femeile avem un dar din ăsta al complicăciunii, ceva de speriat. Mă uit la prietenele mele, mă uit și la mine, sămorio, avem baia plină de smacuri și ne ia jumătate de zi să începem să fim gata ca să ieșim pe ușă.

FAȚA. Pe față să ne dăm cu tot ce avem, de toți banii. Prima dată se aplică primer, apoi fond de ten, apoi se șterge primerul și fondul de ten de pe pleoape, ca să aplici primerul special de pleoape, ca să nu curgă rimelul și dermatograful. Cu dermatograf se mai dau doar astea de 40, alea sub 40 se dau cu tuș, care se șterge de 278 de ori până se nimerește codița. Apoi concealer, apoi se face sculpting cu maro-uri închise și deschise, apoi iluminare pe partea de sus a pomeților, dar înainte musai te apuci de ochi. Înainte de orice, ochii. Ca să nu te murdărești de fard sub pleoapă. Dacă nu ai făcut ochii înainte, trebuie să pui niște tampoane sub ochi, ca să nu te mânjești și să strici ce ai muncit deja de 2 ore.

BUZE. Ruj sau lipstick. Să nu arăți târfet dar nici prețioasă. The girl next door dar înspre Kate Middleton. Sau un fel de Cameron Diaz dar cu inocența lu’ aia din filmul ăla cu zombie și vampiri care e mereu deprimată. Te decizi la Margot Robbie dar la final arăți ca Julia Roberts. În sfârșit, aranjezi ochii, pui gene false, dacă ai, au și trecut 3 ore, după alea 2 ore în care ai făcut scrubbing pe TRUP pentru o piele luminoasă, masaj cu ulei pentru radiozitate, ți-ai pus șosetele parasoftin pentru CĂLCÂIE de prințesă, nu de crocodil cu mătreață între solzi.

PĂR. Înainte de orice. Șamponat, băgat mască, stat cu mască 15 minute, asta în timp ce scrubbing. Dat cu spumă, uscat, coafat cu peria, placa sau ondulatorul, fixativ.

Rochia sau pantalonii. Probat. Uitat pe geam. Deschis geamul și scos mâna afară. Uitat pe cer. Schimbat tot ce ai probat, cu altceva. Verificat dacă arăți grasă în oglinda de la baie. Răbufnit.

În sfârșit trebuie să pecați de acasă. Te vede bărbată-tu boită toată și mândră că pe față ai reușit să aduni cosmetice de 9000 de lei și zice cu semnul exclamării:
– Ce cur mișto ai!

Înapoi la listă