Blog, Diverse

Giveaway – Sarbatoreste alaturi de Bilenegre 20k pe Instagram

giveaway-sarbatoreste-alaturi-de-bilenegre-20k-pe-instagram

Giveaway – Sarbatoreste alaturi de Bilenegre 20k – incheiat

“Campania #3 din 2021 cu AQUA Publis”

Giveaway-ul se desfasoara pe pagina de instagram @bilenegre.ro in perioada 20.05.2021 – 26.05.2021 si cuprinde actiuni de promovare cu reducere de pret de 100%. Conditii de participare: Urmareste pagina noastra de instagram Bilenegre.ro si raspunde la 3 intrebari:

 1. De ce ne urmaresti?
 2. Top trei produse pe care ai vrea sa le vezi la noi in urmatoarea perioada.
 3. Ce ai schimba la noi?

Si castiga prin tragere la soriti unul din cele 20 de pachete, ce contin:

 • Set tonere colectia Find your go-to toner – COSRX (8809598452589) – 20 bucati
 • Bentita cosmetice – 20 bucati
 • Geanta cosmetice – 20 bucati

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, utilizând un program computerizat specializat de extragere aleatorie in data de 27.05.2021. La tragerile la sorţi participă toate înscrierile valide înregistrate pe perioada de desfăşurare a campaniei. În cadrul acestei Campanii se vor extrage câte 12 (zece) potenţiali câştigători şi câte o rezervă pentru fiecare potenţial câştigător, pentru fiecare site participant la campanie. Potenţialii câştigători nu vor fi validaţi şi se va apela la prima rezervă în ordinea în care acestea au fost desemnate, în următoarele condiţii:

  • Dacă potenţialii câştigători nu au îndeplinit toate condiţiile din prezentul regulament;
  • Dacă potenţialii câştigători nu pot sau nu vor să urmeze procedura care trebuie îndeplinită pentru a beneficia de premiul câştigat
  • Daca datele de contact furnizate nu sunt reale şi/sau nu permit, din orice motiv, contactarea potenţialilor câştigători în perioada relevantă şi/sau trimiterea premiului, conform prezentului regulament (24h din momentul contactarii).
  • În cazul în care nici potenţialii câştigători şi nici rezervele aferente nu pot fi validate, premiile nu se vor acorda, rămânând în posesia Organizatorului. Prin înscrierea în campanie, participanţii îşi asumă răspundere că datele corespunzătoare contului personal le aparţin în totalitate. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru înscrierea unor date incorecte sau a unor date care aparţin altor persoane.
Taxe si impozite
 • Organizatorul este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, care ar putea fi datorate ca urmare a efectelor si/sau beneficiilor promotiei, conform prevederilor legale in vigoare.
 • Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.
Incetarea promotiei. Forma majora
 • Campania poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa lor, de a continua Campania.
 • In situatiile avute in vedere de art. 9. Organizatorul nu mai are nicio obligatie catre Participantii la Campanie, dupa cum nu are nici o obligatie de rambursare a unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire sau altele asemenea.
Litigii
 • Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 • Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.
 • In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat castigarea de premii necuvenite, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
Diverse
 • Eventualele intrebari suplimentare legate de derularea promotiei pot fi adresate in magazinele participante sau la adresa de email specificata la fiecare website inscris in campanie.
 • Regulamentul este intocmit si este transmis de Organizator catre magazinele partenere ale acestuia pentru a fi pus la dispozitia participantilor in mod fara un cost suplimentar, in fiecare magazin participant la Campania Promotionala.
 • Organizatorul nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la modul de promovare a prezentei campanii de catre terte persoane sau societati.
 • Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care conducerea magazinelor participante la campanie, nu afiseaza sau nu ofera Regulamentul pentru informarea participantilor la campanie.
 • Organizatorul nu este raspunzator pentru plata de catre Castigatori a contributiei de asigurari sociale de sanatate, a eventualelor asigurari sau a altor obligatii fiscale datorate de catre Castigatori pentru premiile castigate de acestia, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa (in cazul premiilor impozabile) aplicabil veniturilor individuale provenite din alte campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul promotiei, se obliga sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor legale ale legii 227/2015 Codului Fiscal.
  •  
Înapoi la listă