Beauty, Blog

Da timpul inapoi cu precizie elvetiana – Evenswiss, acest Rolex al produselor de ingrijire a pielii

da-timpul-inapoi-cu-precizie-elvetiana-evenswiss-acest-rolex-al-produselor-de-ingrijire-a-pielii

Tu stii de ce sunt considerate ceasurile elvetiene de cea mai buna calitate? Primul motiv pentru care ceasurile „Swiss Made” sunt recunoscute este datorita standardului mecanismului lor. Cele mai apreciate ceasuri sunt realizate manual si pot fi folosite o viata intreaga, si chiar mai mult. Prin dezvoltarea de produse contemporane si ingenioase care utilizeaza tehnologii de ultima ora, elvetienii au o istorie lunga, de generatii, ca producatori de ceasuri de lux si de o calitate elvetiana de renume mondial.

Dar daca elvetienii au reusit sa convinga intreaga lume in privinta ceasurilor, ei si-au propus sa iti arate si ca poti da timpul inapoi, cel putin in ceea ce priveste aspectul pielii tale. 

Cea mai noua gama de ingrijire a pielii pe care ti-o propunem este Evenswiss, care ataca semnele de imbatranire ale pielii cu faimoasa precizie elvetiana. Da timpul inapoi cu precizie elvetiana Evenswiss, acest Rolex al produselor de ingrijire a pielii.

Un complex exclusiv

Toate produsele Evenswiss contin complexul unic si brevetat Dermatopoietin® Peptide, un echivalent complet al polipeptidei naturale citokina interleukina-1 alfa care controleaza echilibrul pielii, ii regleaza reactia imunitara si contribuie la producerea de elastina, colagen si acid hialuronic. Realizata cu ingrediente naturale extrase din flori și plante exclusiv din Elvetia, gama Evenswiss iti propune o combinatie intre elemente naturale si beneficiul tehnologiei care permite ca ingredientele sa actioneze asupra pielii in moduri mai eficiente ca oricand.

Un mod de actionare inovator

Dermatopoietin Peptide actioneaza in straturi profunde ale pielii fara sa patrunda in ea, cum fac majoritatea produselor cosmetice. Acest complex declanseaza o cascada de reactii care se propaga de la suprafata pana in profunzimea pielii, fenomen numit Signaling Cosmetics. Aceasta metoda performanta permite obtinerea unor rezultate mai bune decat in cazul tehnologiile bazate pe ingrediente care patrund adanc in piele. Ele au, de fapt, un impact redus asupra straturilor mai profunde ale pielii, iar intensificatorii de penetrare clasici pot facilita si patrunderea unor agenti poluanti și microorganismelor in piele.

Dermatopoietin stimuleaza producerea de colagen, elastina, acid hialuronic si factori de crestere si sustine astfel procesul natural de reinnoire a pielii intr-un timp scurt. Conform testelor clinice, vei vedea rezultate chiar dupa doua saptamani de utilizare a produselor din gama. 

O gama elvetiana completa

Fa loc in rutina ta de ingrijire unuia dintre serumurile potente din gama, ales in functie de nevoile pielii tale. Dezvoltate pentru hidratarea intensa a pielii, pentru protectie, dar si pentru revitalizare si actiunea de uniformizare a tenului, formulele complexe cu ingrediente naturale sunt ideale inaintea unei creme care sigileaza procesul de refacere a pielii. Nu uita ca in gama exista si produse de ingrijire a parului, care iti vor proteja pielea scalpului si firul de par, de la radacina pana la varfuri. Daca vei primi in curand complimente in privinta aspectului pielii tale, spune-le admiratorilor tai ca fantana tineretii tale e Swiss Made, construita cu aceeasi precizie precum cea a ceasurilor elvetiene.