Thesera

Thesera este un brand inovator, revolutionar si eco, ce ofera solutii anti-imbatranire la preturi accesibile. Produsele sunt dezvoltate pe baza tehnologiei TDN (Transfer Double Nanosphere), care permite ingredientelor active precum acidul hialuronic, PPC, peptide si diverse tipuri de acizi sa ajunga in profunzimea straturilor pielii, asigurand astfel efecte anti-age vizibile si de durata.

Tehnologia TDN este o metoda avansata care optimizeaza penetrarea ingredientelor active in piele. Acest sistem foloseste nanosfere duble pentru a transporta substantele benefice direct in straturile profunde ale pielii, acolo unde acestea sunt cel mai necesare. Aceasta tehnologie inovatoare asigura ca ingredientele active sunt livrate eficient si precis, maximizand beneficiile anti-imbatranire.

Avantajele produselor :
  • Tehnologie avansata: Utilizarea tehnologiei TDN garanteaza o absorbtie profunda si eficienta a ingredientelor active.
  • Preturi accesibile: Produsele ofera solutii de inalta calitate la preturi competitive, facandu-le accesibile pentru un public larg.
  • Eco-friendly: este dedicat protectiei mediului, utilizand ingrediente si practici sustenabile.
  • Efecte vizibile si de durata: Formulele avansate ale produselor ofera rezultate rapide si de lunga durata in combaterea semnelor imbatranirii.

Afișez toate cele 2 rezultate