Produsele Balmonds sunt ideale pentru persoanele predispuse la eczeme, psoriazis, dermatita si alte afectiuni ale pielii uscate. Cu o formula special creata pentru a satisface nevoile de ingrijire a pielii atat ale adultilor, cat si ale copiilor de la varsta de 6 saptamani. Produsele sunt potrivite pentru cei care cauta alternative naturale la produsele pe baza de substante chimice.

Daca aveti pielea sensibila si nu puteti tolera alergenii din majoritatea produselor de pe piata, Balmonds este alegerea potrivita. Cu o formula intre 99,9-100% naturala, produsele noastre ofera ingrijirea blanda si eficienta de care aveti nevoie. Fiecare produs Balmonds este creat cu atentie la detalii si cu respect pentru pielea delicata. Utilizeaza ingrediente naturale atent selectionate pentru proprietatile lor calmante si hranitoare.

De ce sa alegeti Balmonds:

Ingrediente Naturale: Produsele sunt intre 99,9-100% naturale, evitand utilizarea substantelor chimice dure si a alergenilor comuni.

Pentru Toata Familia: Potrivite pentru adulti si copii de la varsta de 6 saptamani, produsele Balmonds sunt suficient de blande pentru toata familia.

Eficienta si Delicatete: Formulele sunt create pentru a oferi ingrijire blanda si eficienta, mentinand pielea hidratata si calmand iritatiile.

Afișez toate cele 11 rezultate