Beauty, Diverse

Black Beauty Bag – Xmas Edition

black-beauty-bag

Editie incheiata

Prima editie Beauty Bag  s-a incheiat, urmareste-ne pentru a nu rata urmatoarele beauty bag-uri!

Sezonul sarbatorilor de iarna este caracterizat de surprize, cadouri si momente petrecute alaturi de cei dragi! Astfel ca Bilenegre.ro are placerea sa isi bucure comunitatea cu “Black Beauty Bag”, primul goody bag dintr-o serie de cadouri si surprize, ce se vor continua si in 2021.

Setul Xmas Edition contine produse cosmetice adaptate tuturor tipurilor de ten, ce ofera solutii nevoilor pielii, si nu numai. Este o combinatie intre produse coreene de top si NIOD, cel din urma fiind cunoscut in intreaga lume pentru tehnologiile de ultima ora folosite in formularea produselor sale.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine “Black Beauty Bag”?

Primele 30 de comenzi plasate incepand cu data de 08.12.2020 ce depasesc valoarea de 500 lei, beneficiaza de setul cosmetic in valoare de 1028 lei.

Nota: Beauty Bag-ul nu se cumuleaza cu alte promotii! Daca la o comanda se aplica cod de reducere si in urma discount-ului depaseste in continuare valoarea de 500 lei, aceasta comanda nu beneficiaza si de Beauty Bag.

Setul contine:

Atentie: Modele, nuantele si concentratiile produselor pot diferi de la un set cosmetic la altul. Modurile de folosire si ingredientele produselor se gasesc in paginile aferente produselor. Pentru a accesa informatiile, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click de numele produselor din descriere.

Precautiuni: Numai pentru utilizare externa. A se evita contactul cu ochii si gura. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul. Nu utilizati pe tenul sensibilizat, care prezinta piele deteriorata sau cu iritatii. Este recomandata efectuarea unui test alergologic cutanat.

Înapoi la listă