Beauty, Blog

ACNEMY – Aliatul tau in lupta anti-acnee!

acnemy-articol-blog

/No one can judge you but yourself/

ACNEMY este inamicul natural al acneei. Un brand pentru oameni reali cu probleme normale. Nu credem in conceptul unui standard ideal de frumusete. Pentru noi esti perfect exact asa cum esti. Distrugem mituri despre acnee si va spunem ce functioneaza cu adevarat si ce nu.

Nu exista niciun motiv sa va fie rusine de ceva ce nu ati ales. Intelegerea faptului ca acneea este cea mai frecventa boala a pielii este esentiala pentru a face fata cu usurinta.
Normalizarea acneei ajuta la abordarea ei cu succes si pentru a preveni ca o problema legata de piele sa fie transferata la nivel emotional, traducandu-se in ganduri negative.

Problemele pielii ar trebui sa ramana pe piele. Abordarea realista a problemei si solutiile posibile sunt esentiale pentru a o combate cu succes.
Formulele noastre au o eficacitate nemaivazuta pana acum in tratamentele non-farmacologice. Cu toate acestea, la fel ca in cazul oricarui tratament de actualitate, are limitari in cazurile grave si Acnemy nu se va juca cu sperantele nimanui, NU PROMITEM NIMIC DIN CE NU O SA OBTINEM.

Daca produsele noastre nu sunt solutia completa pentru acneea ta, o vizita la un dermatolog este o necesitate.

/You are perfect
You are beautiful/

fara parabeni / sulfati/ parfum/ gluten/
vegan / cruelty free

Produsele sunt proiectate cu un sistem exclusiv, Nichosome, de livrare a ingredientelor fiind de neegalat

active_component-acnemy-1
Zinc PCA
Nichosome Follicular Delivery System

Cu ajutorul sistemului de livrare folicular Nichosome, ingredientele active sunt eliberate cu precizie in zonele cele mai adanci ale foliculului de par pentru a actiona mai intens si eficient, fara a fi nevoie sa utilizam solventi alcoolici pentru absorbtie, evitand astfel efectele uscaciunii si iritatiilor care sunt cauzate de acestia.

active_component-acnemy-2
Salicylic Acid / Glycolic Acid
Nichosome Corneum Delivery System

Este o metoda de incapsulare special conceputa pentru pielea sensibila care creste concentratia ingredientului activ in stratul cornos.
Minimizeaza patrunderea acizilor in alte straturi mai adanci ale pielii, prevenind astfel iritarea pielii. Nichosome este alcatuit din fosfolipide si ceramide care repara rapid daunele cauzate de acizi alfa-hidroxi (AHA), regenerand astfel bariera pielii.

list_item_4

Transporta de pana la 12 ori mai mult ingredientul activ
decat atunci cand este utilizat fara sistemul nostru
de livrare a ingredientelor

list_item_5

Patrunde rapid si sigur in piele, pastrand in acelasi timp
toate proprietatile ingredientelor

list_item_6

Datorita acestei capsulari exclusive
a ingredientelor, formulele noastre obtin
rezultate incredibile si depasesc piata

/Acne is normal.
Be real to succeed/

*Informatii puse la dispozitie de NICHE Beauty Lab

Înapoi la listă