Blog

5 seruri pentru ten îmbătrânit

seruri pentru ten îmbătrânit

Serurile nu mai sunt o noutate. Ele sunt produse formulate cu ingrediente active, cu molecule de dimensiuni mici, care au capacitatea de a pătrunde adânc în piele pentru a oferi rezultate vizibile. Serurile adaugă sau potențează beneficiile rutinei tale de îngrijire a pielii, mai ales pentru un ten îmbătrânit. Serurile au o textură ușoară, care permite pielii să le absoarbă rapid și o concentrație ridicată de ingrediente active. Datorită formulei cu molecule de dimensiuni mici, au capacitatea de a pătrunde adânc în straturile pielii, furnizând astfel ingrediente active în zonele unde sunt necesare. Iată 5 seruri pentru ten îmbătrânit

1. Ser hidratant cu acid hialuronic și vitamina B5, The Ordinary

Ce se întâmplă când un produs iubit este reformulat? Îl vei iubi și mai mult. Formula a fost îmbunătățită cu un adaos de ceramide, lipide care se găsesc în mod natural în piele, dar care se reduc o dată cu timpul, și care ajută la susținerea barierei pielii pentru a menține pielea protejată și hidratată. Pro-vitamina B5 ajută la susținerea formării componentelor cheie ale barierei pielii, precum ceramidele și acizii grași. Acidul hialuronic din formulă se găsește sub forma unor molecule cu greutate moleculară mică, medie și mare, pentru a ajunge în straturile de piele și a oferi mai multă hidratare. Textura serului este ușoară și intră rapid în piele.

2. Ser The 6 Peptide Skin Booster, Cosrx

Este un ser antiîmbătrânire cu 6 peptide, care îmbunătățesc starea generală a pielii. Reduce aspectul porilor și echilibreaza productia de sebum, îmbunătățește fermitatea pielii, ameliorează liniile fine, îmbunătățește textura și nuanța pielii și o calmează. Serul are o textură nelipicioasă, ușoară și se absoarbe rapid.

3. Ser calmant Zitcalm, Acnemy

Acneea nu apare doar la adolescenți, iar efectele ei asupra pielii pot fi vizibile ani întregi. Dacă ești în perioada unor tratamente mai puternice pentru acnee și ai pielea sensibilizată, acest produs este pentru tine. Acest ser oferă o senzație de calmare și restabilire a pielii sensibilizate de tratamente mai agresive anti-acnee. Are un efect de reechilibrare a microbiomului pielii, reduce puternic roșeața pielii reactive, restabilește bariera naturală a pielii și menține pielea hidratată. Combină proprietățile hidratante ale Beta-Glucanului cu proprietățile calmante, antioxidante și de reglare a sebumului ale rădăcinii de lemn dulce. Acțiunea de protecție și reechilibrare a ingredientului Quora Noni asupra microbiomului pielii completează această formulă. Are absorbția rapidă, este non-uleios și non-comedogenic.

4. Ser Smoothing Treatment, Theramid

Obține o piele mai fină în timp ce dormi! Îți recomandăm acest tratament iluminator anti-îmbătrânire, cu un amestec eficient de 20% acid (10% AHA și 10% PHA), combinat cu un complex de peptide calmante care stimulează reînnoirea pielii prevenind în același timp iritația. Formula reunește puterea Gluconolactonei (PHA) și acidului mandelic (AHA) într-un singur produs, conceput pentru a-ți întineri pielea și a-i reda strălucire. PHA și AHA exfoliază ușor straturile de suprafață ale pielii, îndepărtând celulele moarte și stimulând reînnoirea celulelor. Pielea devine mai netedă, cu aspect mai ferm, cu un aspect mai tânăr. Formula este completată de un complex de 5% peptide care ajută la reducerea iritației și inflamațiilor și care acționează în armonie cu acizii pentru a se asigura că pielea ta suferă o transformare fără disconfort.

5. Ser A-Retinoate, Theramid

Tot de la Theramid îți recomandăm acest serum anti-îmbătrânire cu cea mai activă și biodisponibilă formă de Vitamina A – Retinil Retinoat. Serul combină puterea a două substanțe antiîmbătrânire, retinyl retinoate și retinal, ceea ce oferă o eficacitate maximă în tratarea și prevenirea primelor semne de îmbătrânire a pielii. Are un sistem de livrare brevetat, pentru a crea o formă stabilă și extrem de eficientă de Vitamina A. Oferă beneficiile superioare ale retinolului fără efectele secundare nedorite asociate de obicei cu acidul retinoic. Împreună, stimulează producția de colagen, reduc aspectul liniilor fine și ridurilor și stimulează fermitatea pielii. Pe lângă aceste ingrediente puternice, este inclus și retinoil hialuronat de sodiu. El oferă beneficiile retinoizilor și proprietățile de hidratare ale acidului hialuronic cu greutate moleculară mică. Acest lucru asigură că pielea rămâne bine hidratată și își menține un aspect tânăr.

Dacă îți dorești ca pielea să arate mai tânără, poți folosi unul dintre aceste seruri pentru ten îmbătrânit sau să le folosești concomitent, cu atenție la felul în care pielea ta reacționează.

sursa foto – unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *